En nu ook gitaar!

Vorig jaar heb ik mijn leven in teken van muziek gezet en ben ik ukulele beginnen  spelen en de theorie erachter beginnen bestuderen.  Ik deed dat voordien al een beetje in de marge, maar toen mijn moeder hier introk en ik alcohol vaarwel heb gezegd, had ik iets nieuws nodig.   Sony heeft ook al genoeg van mijn tijd gestolen en hoe leuk ik  gamen ook vind, het geeft niet echt de voldoening die ik zoek.  Om het kort  te maken: ik amuseer me zo goed dat ik besloten heb om er gitaar bij te pakken. Ik ben alvast begonnen met een klassieker gitaar die hier nog rondslingerder.   een electrische is in bestelling.  Let’s play!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg